vrijdag 13 maart 2009

2nd month


De tweede maand dat ik hier zit, is alweer begonnen! Ondertussen wordt er nog vrijwel elke dag gevlogen of zelfs 2x op een dag. Er is een max. van 6 dagen achter elkaar vliegen en dan 1 dag vrij of 7 dagen vliegen en 3 dagen vrij. Het is een kwestie van afwachten hoe je ingeroosterd wordt. Het rooster wordt de avond van tevoren om 17.00 uur vastgesteld en dan weet je dus pas zeker of je wel/niet en hoelaat vliegt. Morgen sta ik niet op het rooster, wat betekent dat ik lekker 2 dagen vrij ben. Op zondag zijn namelijk geen instructeurs aanwezig. Vandaag weer een solo gevlogen en de volgende is een dual. Woensdag staat er alweer een check gepland ..
Het vliegen gaat erg hard door, maar dat maakt wel dat de tijd heerlijk snel gaat. Geen tijd om je druk te maken of je heimwee hebt of geen zin hebt. Alleen die wekker die om 04.00 uur afgaat .. dan moet je echt even al je energie bij elkaar schrapen om uit bed te gaan. Wat dan wel weer lekker is dat je de 1e vlucht van de dag doet en dus rond 09.00 uur klaar bent. 

Buiten vliegen gebeurt er even niet zoveel. De nieuwe klas is gearriveerd, het weer wordt beter en de tijd tikt lekker door. Inmiddels al 6 weken terug dat ik uit NL vertrok! Goed, niet zoveel nieuws, maar nog wel een bedankje voor de mailtjes! Soms ben ik lichtelijk traag met antwoorden, maar ga er maar vanuit dat het komt omdat het druk is, niets persoonlijks *knipoog*

Ik ga genieten van mn vrije weekendje! Dikke kus, Diandra

3 opmerkingen:

  1. hoi schatje, leuk om weer wat te lezen over de gang van zaken daar. Lastig he, dat landen. Zitten al je tanden en kiezen nog in je mond? :) Niks persoonlijks hoor *knipoog*. Hier alles goed. De audities voor PA zijn voorbij gegaan zonder Sifra. Geeft miss weer wat mogelijkheden voor andere zaken.Dodag moet ze met balletschool ergens optreden, heeft ze al een week zin in.
    Noelli krijgt de lentekriebels, het weer wordt hier ook iets aangenamer. Maar nog niet te vergelijken met jullie hoor!! Doe je best en succes voor woensdag. Dikke kus van PMS

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je D24 check!!! En dat in 1 keer, ik vind het vet. Op naar de volgende. X E

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Diandra,

    Fijn dat we door je verhalen en foto's mee mogen doen!
    Dikke kus,

    Arnold, Jolanda, Stefan Tobias en Job

    BeantwoordenVerwijderen