zondag 1 maart 2009

Saquaro Lake

Om de zinnen te verzetten, zijn we een dagje naar een meer hier in de buurt gereden. Half uurtje rijden en ineens ben je weg van de droge zandvlaktes! Overigens wel cactussen aan de rand van het meer! Mooi gezicht! Foto's zeggen meer dan duizend woorden .. daarom weer eens wat nieuwe pics! 
Morgen om 11.00 uur staat er weer een extra vluchtje ingepland voor mn landingen, ben benieuwd. Maar heb er wel weer zin in, na 2.5 dag weekend! 

Het is bedtijd! Dikke kus, 
Diandra

2 opmerkingen:

  1. hoi hoi, dat ziet er heerlijk uit daar op die boot. Een beetje ontspanning heb je nodig om je weer op te laden voor deze spannende dag. ik hoop dat t gaat lukken en dat dan je solo er aan komt. K zou best even om een hoekje willen kijken als het zover is, maar ja......
    Sifra weet precies hoeveel nachtjes het nog duurt. Die is echt aan het aftellen. Nu het eenmaal maart is, lijkt het ook dichterbij. Dan klinkt 24 april niet zo ver weg meer. Nou meis, ik spreek je later. XXX hFzij M.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lieve dian, Heel veel succes met landen deze week ,en onthoud maar dat wie eeuwig vliegt nooit hoeft te landen. chr it(nog 1 week). o ja ooit is in dat meer gezwommen,leuk al die reminders.

    BeantwoordenVerwijderen