woensdag 18 februari 2009

Week 2

Goodevening/ Goodmorning (whichever is applicable)

Weekje 2 qua vliegen is weer begonnen. Maandag en dinsdag twee vluchten gemaakt van beide 1 uur en 20 minuten. Inmiddels zitten we op 7 uur en 20 minuten  vliegtijd. Dat schiet dus al lekker op. Morgen wordt zogenaamde D07 gevlogen. De D staat voor dual ( dus met instructeur, integenstelling tot S voor solo) en de 07 voor het 7e vluchtje dat we gaan doen. D11 is de check voordat je solo mag, durf er nog niet aan te denken, maar dat kan dus volgende week al zover zijn. Het vliegen is nog steeds geweldig, bovenin die lucht hangen en letterlijk neerkijken op dat wereldje onder je .. heerlijk. Helaas mogen er geen foto's gemaakt worden terwijl er gevlogen wordt, onder het mom dat de aandacht op het vliegen gevestigd moet worden en niet op je camera. Dus ik moet jullie teleurstellen met mooie foto's vanaf hoogte.
Genoeg over vliegen! 

Afgelopen zaterdag was het 14 februari, valentijnsdag en weekend. Dan denk je je verjaardag redelijk stil te hebben gehouden, kom je de huiskamer binnen in je pyjama ... hangen er slingers, er wordt gezongen en staat een appeltaart (met 'dutch apple) klaar met kaarsjes .. Mnn lieve huisgenootjes lieten die dag niet aan zich voorbijgaan. Kadootjes gekregen en vervolgens de dag voortgezet met shoppen in een outlet boven Phoenix. 's Avonds het plan opgevat om te gaan chocolade-fonduen .. en zo gezegd zo gedaan! Totdat er 3 klasgenootjes het appartement binnenkwamen met de volgende taart .. Een enorm meisjeshoofd (met vlechtjes) gemaakt van muffins met een laag suiker erover! Oja en om het partijtje af te maken een fles met roze limonade .. 20 jaar worden in Amerika betekent nog steeds geen alcohol! Al met al een gezellige en onverwachte dag!

Vervolgens ging het vliegen gewoon weer verder, want heel erg veel buiten vliegen is hier niet te beleven. Maar wat nou als het vliegen wordt gestaakt? Dat gebeurt zelden, behalve als meneer de president heeft bedacht om Phoenix te bezoeken. Dan worden alle vliegtuigen rond Phoenix, in een straal van 30 mile, uit de lucht gehouden. Zo mochten we dus 20 uur niet vliegen. Vanaf dinsdagmiddag 17.00 uur tot vanmiddag 13.00 uur. Helaas was er daarna geen tijd/vliegtuig beschikbaar om nog te vliegen. Een redelijk onverwacht dagje vrij dus vandaag. Beetje bij het zwembad gelegen en daarnet uit eten geweest bij ' Hooters' .. Don't ask .. Als je met 4 mannen eet, is de keuze snel gemaakt waar er dan gegeten gaat worden...

Vanavond wordt er nog even in de jacuzzi gelegen en dan is de pret van een dagje vrij weer voorbij. Stiekem kijk ik alweer uit naar het vliegen. Een dag vrij, klinkt toch leuker dan dat het is. Ik wil graag vliegen!

Dikke kus! Dian

1 opmerking:

  1. In tempe zeker , nee daar ben ik nooit geweest........
    Begreep wel dat ze daar de lekkerste chicks en wings van heel phoenix hebben.
    Succes met solo, alleen het landen is moeilijk.
    gewoon ils je schieten,maakt het veel makkelijker.chr it

    BeantwoordenVerwijderen